Hirdetés

StarCraft II: Heart of the Swarm - Ízelítő a multiból

|

A StarCraft II epizodikus kiadásának második fejezetében a zergeké és Sarah Kerrigané lesz a főszerep, no meg persze a multié.

Hirdetés

A StarCraft II: Wings of Liberty rengetegszeri újrajátszása után a rajongókban felmerül a kérdés, hogy mikor kapják meg a második fejezet főszereplőinek szánt zergeket?

A Risk Starcraft érdekfeszítő és informatív cím volt, de a StarCraft II sztorijának folytatását egyedül a Heart of the Swarm alcímű epizód tudná pótolni, ám megjelenésére még várnunk kell. Hiányunkat pótolandó, a Blizzard kiadott egy újabb videóanyagot, amelyben a StarCraft II: Heart of the Swarm kibővített multiplayer lehetőségeibe és az új karakterekre (mindhárom kaszt oldalán) nyerhetünk bepillantást. A cég ígérete szerint 2012 hátralevő részében számíthatunk a PC-re kihegyezett zerg-mókára, de a Blizzardról lévén szó, ebben erősen kételkedünk...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)