Hirdetés

StarCraft II: Heart of the Swarm - ilyen volt a buli

|

A StarCraft2.hu és a GameStar szervezésében tartott StarCraft II: Heart of the Swarm nyitó buli remek móka volt, el is meséljük nektek az egészet.

Hirdetés

Már a megjelenés előtt jóval előrendelhető volt nálunk a játék, és azt is tudni lehetett, hogy a raj eljövetele okán nagy partit csapunk. Sokszor megírtuk már, hogy le ne maradjatok róla, és úgy tűnik sokakhoz el is jutott a hívás: hétfőn este hatalmas tömeg várta Kerrigan érkezését.

Amíg mi a helyszínen rendezgettük a dobozokat, készültünk a saját feladatainkra, odakint a rajongók már alig várták, hogy benyomulhassanak. Többen meg is próbálkoztak még idő előtt bejutni, de mindig éber kollégáink maximális udvariassággal kísérték ki az urakat. Aztán mikor elkészültek az első koktélok, működésre bírtuk a live streamet, és HP is megigazította műsorvezetői zakóját (vagy ahogy ő hívja: zakó), kitártuk az ajtót és mint zergling horda, tódult be a tömeg a StarCraft 2 Heart of the Swarm megjelenés nagy estéjén.

Kis székfoglaló után a két porondmester, HP és Daev indították a programot.A megnyitó alatt bemutatták a Hype két új műsorvezetőjét: Julcsi és Réku nyerte híradónk vezetéséért folytatott versengést. Röviddel ezután már röppentek is a kérdések az ajándékokért, amikről azt hittük, hogy majd jól megizzasztják a kedves egybegyűlteket, de a közönség felkészült volt. Az első kvíz után Mocsyval és HP-val leültünk, hogy meséljünk StarCraftos élményeinkről, és elmondjuk véleményünket a játékkal kapcsolatban.

Haladjunk is tovább: míg az alsó szinten a poénkodások és a kérdészuhatag tartotta fent a hangulatot, a felnőtt látogatók már a felső szinten kóstolgatták a jobbnál jobb koktélokat. A Mothership bizonyult a legnépszerűbbnek mind közül, ami az én Protoss szívemet melegséggel töltötte el. A hostess lányok fáradhatatlanul jártak-keltek közöttünk, fotózkodtak mindenkivel, aki csak odament hozzájuk.

Amíg tartott a fotózás és a StarCraft ivá…része…felfrissülés, addig Breach mesélt a profi játékosok életéről. Orosz Dénes az ország egyik legjobb StarCraft II játékosa már sok külföldi versenyen képviselte kis hazánkat, nem is csoda, hogy komoly figyelmet érdemelt ki. Breach egyébként aktív szerepet vállalt az egész show lebonyolításában, különlegesen nehéz kérdéseivel még a StarCraft univerzumban otthonosan mozgó résztvevőket is megizzasztotta. A sok beszéd után a profik visszatértek természetes közegükbe, a gépek mögé, ahol megmutatták, mit tudnak ők, a maguk ligájában. A meccseket a StarCraft2.hu kiváló szakértői folyamatosan kommentálták.

A profikat ismét a GameStar párosa váltotta, akik tovább kérdezgették az egybegyűlteket, osztották az ajándékokat, mosolyt csaltak a várakozásban megfeszült arcokra. A kvíz persze egyre nehezebb lett, hiszen a tét egy StarCraft II: Heart of the Swarm Collector’s Edition volt. Ugyanez volt a fődíj a Zerg hangutánzó versenyen is, ahol ember bőrbe bújt ultraliskek, mutaliskek, hydraliskek hallatták hangjukat. Csak egy vágyam van: soha ne ébresszenek fel ilyen műsorral legmélyebb álmomból.  A műsor alatt már egyre nagyobb volt a várakozás, a rajongók mindent zsebre vágtak, amin Heart of the Swarmfelirat volt. Még a villamoson is StarCraft II dobozok vettek körül, legalább a helyszínen már nem kellett takarítani a romokat. Éjfél után mindenki a kasszákhoz tódult, és átvette példányát, azóta pedig mindannyian a Heart of the Swarm világában vesztünk el. Csodás este volt, a folytatás azonban még jobb...

A buliról egy összefoglaló videót is készítettünk, amiből én sokat nem láttam, mert aDaM beküldött a sarokba. De ti mindenképpen nézzétek meg, a következő StarCraft II kiegészítő megjelenésekor megismételjük a bulit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)