Hirdetés

StarCraft II: Heart of the Swarm - segítünk az előrendelőknek

|

Talán észrevettétek már, hogy a GameStar StarCraft II: Heart of the Swarm előrendelői oldalán elfogyott a gyűjtői kiadás. Próbálunk segíteni, hogy még legyen esély.

Hirdetés

Szomorú szolgálati közleménnyel indul a hír: elfogyott a StarCraft 2: Heart of the Swarm gyűjtői kiadás. Van ilyen, szeretik. Azonban szeretnénk, ha mindenkinek lenne még esélye, ezért a következő ötlet született.



Tehát feltételes utánrendelés még lehetséges, ha írtok egy levelet a games@meex.hu e-mailcímre a következő adatokkal:
- Név
- Cím
- E-mail
- Telefonszám (olyan, amelyen bármikor el lehet érni)
- Hány darabot rendelsz a StarCraft II: Heart of the Swarm gyűjtői kiadásból
- Futárral vagy személyes átvétellel (részletek erről itt)

Fontos tudni, hogy csak akkor számíthattok StarCraft II: Heart of the Swarm gyűjtői kiadásra, ha valaki visszamondja, ilyenkor a beérkezett levelek sorrendjében keresnek fel titeket telefonon egyeztetésre. Ha nincs visszamondás, akkor sajnos nem lesz termék sem.



Rendelhető viszont még kényelmesen a sima dobozos kiadás, és persze az ajándék GameStar magazinról és poszterről se feledkezzünk meg.

Március 11-én pedig 20:00-tól a Millenáris Park Fogadójában StarCraft II: Heart of the Swarm nyitó buli lesz a GameStar és a StarCraft2.hu közös szervezésében, ott találkozunk, és a megrendelt játékot is átvehetitek éjfélkor, ráadásul ajándék pólót is kaptok ebben az esetben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)