Hirdetés

StarCraft II: Heart of the Swarm - ünnepeld velünk a megjelenést

|

A GameStar és StarCraft2.hu közös megnyitó bulit rendez a StarCraft II: Heart of the Swarm megjelenése kapcsán. Ott a helyed, ünnepelj velünk.

Hirdetés

Arról már korábban is beszámoltunk, hogy a Blizzard nagyon komolyan veszi a StarCraft II: Heart of the Swarm március 12-ei megjelenését, világszerte izgalmas programokkal és élő közvetítéssel ünnepelhetnek a rajongók. 

Mivel a GameStar oldalán is előrendelhető a StarCraft II: Heart of the Swarm (ajándék poszter és 2013/01-es GameStar magazin is jár hozzá), ezért mi is igyekszünk komolyan venni a felhajtást.

Ennek fényében örömmel jelentjük be nektek, hogy március 11-én 20:00-tól a Millenáris Park Fogadójában StarCraft II: Heart of the Swarm nyitó buli lesz a GameStar és a StarCraft2.hu közös szervezésében, ahol szerkesztőségünk is teljes erőbedobással képviselteti magát.

Nincs más dolgod tehát, csak rendeld elő a játékot nálunk, és gyere el a megnyitó bulira (a helyszínen is megvásárolható a játék, de csak korlátozott darabszámban). Persze akkor is szívesen látunk, ha csak szeretnéd megnézni a megnyitót, vagy találkoznál velünk.

Az este során StarCraft kvíz vár téged értékes nyereményekkel, de StarCraft II szóróajándékok és hazavihető dekorációk terén sem lesz hiány, senki nem megy el üres kézzel. Lesz még Blizzard hangutánzó verseny, legjobb Zerg hang különdíjjal, és 18 év feletti vendégeink StarCraft II koktélokat is megkóstolhatnak az esti buli alatt. A profi StarCraft II játékosok is összecsapnak egymással, és persze a GameStar stáb is jelen lesz, hogy együtt bulizzunk veled.

Külön extra, hogy ajándék póló jár azoknak, akik itt veszik át előrendelésüket, akár a GameStar, akár a StarCraft2.hu, akár a MeexGames oldalon adták le, illetve a helyszínen vásárlók is kaphatnak, de a korlátozott mennyiség miatt ne várj a megjelenésig, most rendeld elő a StarCraft II: Heart of the Swarm játékot. Éjfélkor gyorsított menetben veheted át előrendelésed, a buli éjjel egykor ér véget.

Találkozunk tehát március 11-én a Millenáris Park Fogadójában

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)