Hirdetés

StarCraft II - így veri el egy 15 éves a világ egyik legjobb játékosát

|

A koreai játékosoktól már megszoktuk, hogy egy meccsen többet kattintanak, mint mások egy egész évben, de amit ez a fiatal srác leművel, ahhoz hasonlót azért nem minden nap lát az ember.

Hirdetés

Ezekben a napokban zajlik a DreamHack valenciai állomása, ahol több ezer profi és amatőr játékos küzd meg egymással nap mint nap. Az egyik legnagyobb érdeklődéssel követett verseny a StarCraft II, ahol természetesen a világ legjobbjai is ott vannak.

Az alábbi jelenetet egy amerikai játékos, Arium hozta össze. A mYinsanity játékosa még a 14-et sem töltötte be, amikor bekerül a Grandmaster League-be, ezzel amerikában és Európában ő a legfiatalabb StarCraft II játékos, akinek sikerült ezt összehoznia.

A protoss-szal játszó Ariumnak mindössze két Immortal és egyetlen Warp Prism kell ahhoz, hogy térdre kényszerítse az ellenfelet, aki egyébként nem egy véletlenül odakeveredő játékos, hanem Symbol, a világ egyik legjobb zerg játékosa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)