Hirdetés

StarCraft II - Kerrigan és Jim Raynor gégeműtét előtt

|

A StarCraft második részében úgy tűnik több mint egy évtized után elbúcsúzhatunk megszokott szinkronhangjainktól.

Hirdetés

Sarah Kerrigan és Jim Raynor becses nevének megemlítésére számos játékos fejében azonnal felcsendülnek és körvonalazódnak a kerekterek hibátlanul megformált, történelmi jelentőséggel bíró mondatai. Március harmincegyedikén évtizedes korláton masíroztunk keresztül, tíz évvel ezelőtt az említett időpontban rátenyerelhettünk egy StarCraft névre hallgató stratégiai alkotásra, felesleges folytatni, a többit mindenki kívülről fújja. Idős kora ellenére Sarah Kerrigan és Jim Raynor egyetlen évet sem öregedett, a szereplők hangját kölcsönző személyek pedig még hosszú évekig hallgathatják visszhangjukat. A StarCraft második epizódjában azonban elbúcsúzhatunk a régi, jól megszokott szinkronhangoktól, habár a különféle SC2 és játékmenetet demonstráló videókban még az eredeti Raynor bácsit hallhattuk, a Blizzard új színészekkel és hangsávokkal próbálkozik. Néhány ügynökség megerősítette, hogy szinkronszínészek jelentkezését várják Kerrigan és Raynor megszólaltatására, nem tudni miért nem maradtak egykori munkatársaik, Glynnis Talken és Robert Clotworthy személye mellett.

jimraynor.jpg
 

A június végén megrendezésre került WWI eseményén a fejlesztők kijelentették, elkészültek az egyjátékos kampány egyharmadával, szinkronszínészek szerepeltetésére általában abban az esetben került sor, mikor véglegesítették a dialógusokat. Miután bejelentették, hogy darabokra szabdalva, trilógiaként jelentetik meg a StarCraft II-t, sokan mély gondolkodásba estek, melynek eredményeként terjeszteni kezdték a Wings of Liberty kampányának egyharmados elkészültségét. Továbbra is megjelenési időpontért esedezünk, és talán azért is, hogy ismerős karaktereink hangszálait ne bolygassák.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)