Hirdetés

StarCraft II: Legacy of the Void - a Blizzard mondani akar valamit

|

Izgalmas lesz a hétvégi BlizzCon, a Hearthstone (vagy World of Warcraft) bejelentés mellett talán a StarCraft II harmadik darabjáról is hallunk valamit. A Blizzard legalábbis ezt suttogja a fülünkbe.

Hirdetés

Talán maga a Blizzard sem így tervezte a StarCraft II sorsának alakulását. A Wings of Liberty nevű első részt még 2010-ben kaptuk meg, majd 2013-ig kellett várni arra, hogy a Zerg faj kampányát hozó StarCraft II: Heart of the Swarm is megjelenjen.

Már csak egy darab van hátra, ez pedig a protossos kiegészítő, a Legacy of the Void, melynek sztoriján és küldetésein 2013 márciusában, nem sokkal a Heart of the Swarm megjelenése előtt kezdtek el dolgozni. 2013 augusztusára kész lett a történet és a legtöbb átvezető animáció, de azóta nagyjából semmit nem hallottunk a projektről. Több okból is időszerű lenne egy leleplezés, és úgy tűnik, a Blizzard a hétvégi BlizzConon kerít erre sort, ugyanis megjelent a játék SoundCloud profilján néhány új, nagyon rövid hangfájl. Az első, "See" nevű öt napja, a második, a "...you..." tegnap került fel, és az elnevezés azt sugallja, hogy hamarosan továbbiak jöhetnek.

Láthatjátok, hogy néhány rajongó már elkezdett találgatni, kapcsolódjatok be ti is. A BlizzCon 2014 november 7-8-án zajlik le, mi mindenről beszámolunk, amiről szólni érdemes. A "StarCraft II - What's Next" nevű előadás itthoni idő szerint pénteken 13:45-kor kezd, feltennénk rá néhány csokit, hogy a bejelentésre ennek keretében kerül sor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)