Hirdetés

StarCraft II: Legacy of the Void - vajon kik élnek az Endion bolygó holdján?

|

A StarCraft II: Legacy of the Void tele van easter eggekkel, és az Endion holdja maga is egy közülük. Hát még a lakói.

Hirdetés

Ez a cikk mérsékelten spoileres,  csak saját felelősségre olvassatok tovább.

Jelen pillanatban épp a Fallout 4 a sláger, de a héten, sőt, vele egy napon jelent meg a StarCraft II: Legacy of the Void is.

A Fallout körüli nagy hype kicsit elnyomta a Blizzard új játékát, pedig erre is százezrek csaptak le. Közülük egy redditező játékos, sinister_shoggoth szúrta ki, hogy a sokat sejtető Endion bolygó holdján apró lények bújnak meg a fák árnyékában, a sziklák szélén. Ezek a lények nagyon hasonlítanak a Star Wars franchise ewokjaira, ráadásul maga a hold is erdős, épp mint az Endor, így nehéz nem levágni az utalást. Képeket az alábbi Imgur galériában találtok, nézzétek meg, jópofa.

View post on imgur.com

Az már talán erős spoiler lenne, ha elmondanánk, mi a feladat a küldetésben, melynek során meglátogatjuk, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy a Star Wars fanok mosolyogni fognak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)