Hirdetés

Starcraft II: Legacy of the Void - hamarosan kiderül a megjelenési dátum

|

A várakozásnak hamarosan vége, és a Blizzard egy elég izgalmasnak ígérkező livestreamben többek között bejelenti azt is, mikor kaparinthatjuk meg a Starcraft II: Legacy of the Voidot.

Hirdetés

A Starcraft II utolsó epizódjának legtöbb újdonságát már ismerjük, a Blizzard viszont egészen eddig elég keveset árult el arról, mikorra is várhatjuk a Protoss fajt a középpontba állító standalone kiegészítőt. Nemsokára viszont ezt is leleplezik egy livestream keretein belül, több más újdonsággal együtt.

Egyrészt részletesen kielemzik, milyen új feature-öket hoz majd a Legacy of the Void, illetve bemutatják a kiegészítő nyitó videóját, ami ismerve a Blizzard hasonló intróinak minőségét, kétségek kizáróan elég király lesz. Minderre szeptember 13-án kerül sor, magyar idő szerint este 7 órakor, nem máshol, mint a Starcraft Twitch-csatornáján

A megjelenésig talán valamennyire leköthet a Whispers of Oblivion névre hallgató prológus, utána pedig valószínűleg elég sokan elkezdenek szurkolni egy újabb Wacraft RTS-ért.

Ti várjátok már a Starcraft-sztori lezárását?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)