Hirdetés

StarCraft II: Legacy of the Void - ismerd meg a Protoss történelmet (videó)

|

A StarCraft II rajongók valószínűleg már a körmüket rágva várják a Legacy of the Void megjelenését, de a Blizzard igyekszik egy kis videós tartalommal könnyíteni a várakozás perceit.

Hirdetés

November 10-én egészen biztosan gazdaságilag is érezhető hatásai lesznek a gamingnek, hiszen az ezen a napon megjelenő Fallout 4 - Rise of the Tomb Raider - Legacy of the Void trió (hogy csak a nagyobbakat említsem) sok embert tart majd távol a munkahelyétől. De hát ez nem is baj.

A Legacy of the Voiddal körbeér végre a sztori, a Protoss kiegészítővel befejeződik a trilógia. A Blizzard mindig is igyekezett jó történettel megtámogatni a StarCraft világát, amire nem nagyon van példa a legtöbb RTS esetében. Ezt nemcsak in-game, hanem ilyen és ehhez hasonló trailerekkel is igyekeznek kiegészíteni, amelyekből megismerhetjük egyes fajok történetét. A zealotok által hajtogatott "My life for Aiur" most új értelmet nyer.

Reméljük a Blizzard nem hagyja ennyiben a dolgot, és kapunk még pár hangulatfokozó videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)