Hirdetés

StarCraft II Midnight Opening a Mammutban

|

Még egy izgalmas este a StarCraft II-vel!

Hirdetés

Július 27-e nagy nap lesz a StarCraft fanok életében, és minden ilyen alkalomnak meg kell adni a módját. Egyesek talán StarCraft II Launch Partira mennek, de akik kényelmesebbek és mondjuk a Mammut közelebb van, azokat a szervezők, és persze a szintén résztvevő GameStar is szívesen látja a StarCraft II Midnight Openingen, a Mammut pláza Saturn Buda üzletében.

A július 26-án hétfő este 21:00-kor kezdődő remek programokra az éjféli StarCraft II megjelenés teszi fel a koronát. De addig természetesen a megfelelő hangulatért kvízjátékok, StarCraft versenyek, próbajáték, izgalmas StarCraft előadások, és persze a rengeteg nyeremény gondoskodik. Mi több; a Logitech csak ezen az estén ÁFA nélkül kínálja portékáit a helyszínek! Jól hangzik, ugye? Mindenkit szeretettel várunk tehát a StarCraft II Midnight Openingre is a Mammut pláza Saturn Buda üzletébe!

UPDATE! A StarCraft II 12.999 Ft-ért lesz megvásárolható a helyszínen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)