Hirdetés

StarCraft II - már tesztelhető az óriási multiplayer frissítés

|

A Blizzard úgy döntött, hogy alaposan átalakítja az RTS többjátékos részét, és a változás a nyersanyagoktól kezdve az egységeken át egészen az épületekig nagyon sok mindent érint.

Hirdetés

A StarCraft II sztorija már lassan két éve lezárult a Legacy of the Void kiegészítővel, de a háború azóta is pörög a multiplayer módban, a fejlesztők pedig elérkezettnek látták az időt néhány változtatásra, és számos dolgot egészen az alapoktól átdolgoznak az űrstratégiában.

Hirdetés

A változások mindhárom frakciót érintik, nagyon sok egységen alakít a Blizzard, de van olyan is, amelyik új képességeket kap, sőt, a Protossok Mothership Core hajója teljesen kikerül a többjátékos módból. Emellett a nyersanyagok kapcsán is jönnek változások, a nagy mineral bányákból 1500 helyett 1800 kristályt tudunk szerezni, és a Vespene Geyserek értéke is 2000-ről 2250-re növekszik.

A változások teljes listáját a játék hivatalos oldalán találjátok.

Ti szoktatok játszani a StarCraft II multiplayer módjával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)