Hirdetés

StarCraft II - Nem pontos a gépigény

|

A Blizzard sűrű bocsánatkérések közepette közölte, hogy a tegnap kikerült gépigény sajna nem valós.

Hirdetés

A Battle.net fórumán kért elnézést a StarCraft 2 rajongóktól a Blizzard a tegnap kikerült StarCraft 2 béta gépigény miatt. A helyzet az, hogy az adatok sajnos nem pontosak, de valós gépigényre nem is számíthatunk a béta indulása előtt.

Íme a hivatalos poszt hevenyészett fordítása: "Szeretném tisztázni a helyzetet. Néhány website közölte a StarCraft 2 béta gépigényét, de az adatok nem valósak. A weblap ahonnan az értesüléseket szerezték, csak amolyen helyfoglaló volt, ahol majd közöljük a való gépigényt is, ám erre csak akkor kerül majd sor, ha elindul a bétateszt." Jajj. Akkor lehet, hogy mégis kell majd a Core 2 Quad?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)