Hirdetés

StarCraft II - új coop hős, új térképek, laza javítások a mai patchben

|

A co-op mód rajongóinak nagyon fog tetszeni a legújabb parancsnok, aki a játékban először lehetővé teszi egy kevert sereg irányítását.

Hirdetés

Ugyan ez a patch nem annyira súlyos, mint a legutóbbi volt, azért ebben is akad tartalom, főleg azoknak, akik szeretik a StarCraft II co-op módját. A 3.9.0-val elérhetővé vált Stukov, aki Terran/Zerg hibrideket enged a csatatérre.

Stukovnak köszönhetően a játék történelmében először játszhatunk hibrid fajt a multiban. A Terranok és a Zergek különös egyesüléséből olyan szörnyetegek jöttek létre, mint például az Apocolisk, ami egy Terran fegyverzettel felszerelt Ultralisk, és az Alexsander, ami egy Battlecruiser, csak extra lángoló savval.

Aki még nem vette meg a Nova Covert Ops epizódokat az is egy új lehetőséget kap hamarosan a pótlásra, lévén a fejlesztők egybecsomagolják a Nova epizódokat a Nova co-op parancsnokkal és a Nova kommentátorral.

Bekerült négy új 1v1 térkép, számtalan bugjavítás és apróbb UI fejlesztések is. A teljes patch listát megtaláljátok a játék hivatalos oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)