Hirdetés

StarCraft II - születésnapi bónuszok

|

Július 27-én lesz három éve, hogy megjelent a StarCraft II: Wings of Liberty, ezért a Blizzard 25%-os XP bónusszal jutalmaz minket.

Hirdetés

2010. július 27-én jelent meg a StarCraft II: Wings of Liberty, így hamarosan három évessé érik az SCII trilógia első fejezete. Igaz, gyakorlatilag már február közepétől rászabadulhattak az első bétateszterek a játékra, ráadásul igen komoly pénzdíjazású versenyeket is szerveztek már megjelenés előtt, de azért számunkra mégis csak a július 27-e a piros betűs nap a naptárban. 

A Blizzard ezen ünnepi alkalomból készült nekünk pár meglepetéssel, hisz mi más is lenne természetesebb annál, mint hogy az ünnepelt ajándékozzon meg bennünket. Az egyik örömhír a 25%-os XP boost. Mint tudjuk, a Heart of The Swarm megjelenése óta (az alapjátékban is) szintet léphetünk multiplayer, versus A.I. és training módokban. Aki még nem maxolta ki mindhárom fajjal a 30 szintet, annak ez most egy remek alkalom, hogy újra elővegye legalább pár meccsre a játékot.

Akik pedig még nem vették meg a játékot, azoknak a StarCraft II Starter Edition nyújthat élvezetes perceket, mivel 27-ig nem csak Terrannal, hanem mind a három fajjal kipróbálhatjuk az élményt.

Kaptunk továbbá Blizzard módra egy szépséges háttérképet is, amely Luke "Mr. Jack" Mancini munkája. Nos, előre is boldog születésnapot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)