Hirdetés

Már a StarCraft II-ben is nyithatunk ládákat

|

Nem pont úgy működik, mint a megszokott loot box rendszer, de ugyanúgy kozmetikai cuccokat szerezhetünk a segítségével.

Hirdetés

Úgy tűnik, a Blizzard nagyon szereti a véletlenszerűen generált dolgokat, mert az Overwatch és a Heroes of the Storm után már a népszerű RTS játékukban is vehetünk dobozokat. Azonban van egy kis csavar a dologban, amitől egyedibb lesz az egész.

Hirdetés

A War Chestek szezonálisan lesznek elérhetők, és minden fajhoz tartozik egy, tehát összesen hármat kapunk belőlük. Külön-külön is megvásárolhatók 10 dollárért, de 25-ért mindhármat bezsebelhetjük. A vásárlás után egyből kapunk egy skint valamelyik egységhez és egy portrét, a további tartalmakat pedig úgy oldhatjuk fel, ha szimplán csak játszunk. Emellett pedig a Blizzard többi játékában is jár egy-két ajándék, így például a Hearthstone-ban egy kártyacsomagot, a Heroes of the Stormban egy loot boxot, a Diablo III-ban pedig egy exkluzív Tal'darim petet.

Havonta érkeznek majd az új tartalmak a ládákba, és a vásárlásokból befolyt összeg egy részét a stúdió a játék e-sport szcénájára költi. Az első War Chestek július 19-én válnak elérhetővé, majd utána augusztus 16-án, szeptember 13-án jönnek a további tartalmak. Ezt mind október 4-ig tudjuk megvásárolni, november 4-én pedig teljesen eltűnnek a ládák a játékból, de később még beszerezhetjük majd az exkluzív cuccokat teljes áron.

Ha érdekel titeket a dolog, akkor keressétek fel a promóció hivatalos oldalát, ahol még több részletet találtok a dobozokról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)