Hirdetés

StarCraft II: Whispers of Oblivion - mostantól bárki játszhat a prológussal

|

A StarCraft II: Whispers of Oblivion a Heart of the Swarm és a Legacy of the Void eseményeit köti össze, így érdemes mindenkinek végigjátszania, aki várja már a következő kiegészítő megjelenését.

Hirdetés

Több mint egy hónap múlva, november 10-én jelenik meg a StarCraft 2: Legacy of the Void, de a rajongók ezt nyilván tudják.

Akinek az utóbbi hónapokban keltette fel a játék az érdeklődését, az azért, aki már régóta várja, azért töltse le a Whispers of Oblivion prológust, ami egy három küldetésből álló rövid kampány, és a Legacy of the Voidot vezeti fel. Ahhoz, hogy kipróbáljátok, nem kell mást tenni, csak letölteni a StarCraft 2 Starter Packet a Battle.net kliensből, és mehet is a játék. A Whispers of Oblivion egyébként a 3.0-s patch-csel együtt vált elérhetővé, ennek bizonyos újdonságairól itt olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)