Hirdetés

Egy profi játékos egy StarCraft egységről nevezi el gyermekét

|

Az eSport egyik legismertebb StarCraft játékosa, BoxeR egy találó megoldással jött elő, amikor születendő gyermeke nevéről volt szó.

Hirdetés

A BoxeR néven ismert StarCraft profi, Lim Yo Hwan a Terran nép gyalogos katonájáról szeretné elnevezni még meg nem született gyermekét. Egy szavunk nincs az ötlet ellen.

Lim felesége, Kim Ga Yeon jelenleg hat hetes terhes, ő értesített mindenkit, hogy férjura előjött a tökéletes névvel. A gyereket Marine névre szeretné keresztelni, és igazából a feleségnek sincs különösebb kifogása az ellen, hogy egy jól csengő, játékokkal kapcsolatos nevet kapjon. Egy korábbi StarCraft profitól nem is vár el kevesebbet az ember. Persze ez nem jelenti azt, hogy a gyerek hivatalos neve végül tényleg ez lesz.

A kérdés adja magát: ti milyen gaminggel kapcsolatos nevet adnátok gyermeketeknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)