Hirdetés

Hivatalos: érkezik a StarCraft Remastered

|

A korábbi pletykáknak megfelelően valamikor a nyár folyamán kapjuk meg a StarCraft és kiegészítője újrakevert változatát.

Hirdetés

Több rendezvényt is szervezett a Blizzard erre a hétvégére, az egyikre mi is hivatalosak voltunk. Arról, hogy ott mit láttunk, még nem beszélhetünk, viszont azt elmondhatjuk, hogy nem a StarCraft Remasteredet.

Ezt ugyanis a dél-koreai I <3 StarCraft eseményen jelentette be Mike Morhaime. A csomag tartalmazza majd az alapjátékot és a Brood Wart, melyeket akár 4K-s felbontásban is játszhatunk. Újrakeverik a hangokat, de a játékmenetben nem lesz változás.

Ezzel együtt megtudtuk azt is, hogy miután az 1.18-as patch megjelenik a hónap végén, az eredeti játék ingyen letölthető lesz. Korábbi mentéseinket átvihetjük majd az egyik verzióból a másikba. Az új változatba bekerült a matchmaking, támogatja a Blizzard Appot, lehet felhőbe menteni, nyolc további nyelvet építenek bele, amik az eredetiben nem szerepeltek alapból, és új illusztrációkkal bővítik az egyjátékos kampányt. Árat még nem tudunk, megjelenés nyáron esedékes.

Örülünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)