Hirdetés

StarCraft Remastered - megjöttek az első képek

|

A bejelentést követően nem kellett sokat várnunk arra, hogy jobban szemügyre vehessük a nyáron érkező, felújított játékot.

Hirdetés

A Blizzard ma jelentette be, hogy modernebb köntösbe bújtatja a mára már kultikus játékká vált Starcraft első részét és a Brood War kiegészítőt. Érkezett néhány kép is, amelyeken megcsodálhatjuk az új kinézetet.

Jól látható, hogy az épületek és a különféle egységek mellett a környezet is magasabb felbontású textúrákat kapott, de a kezelőfelületen látható kis mozgóképek is átalakultak. Azonban komolyabb játékmenetbeli változások nem lesznek, így a veterán játékosoknak nem kell újból beletanulniuk.

A felújított Starcraft még nem kapott megjelenési dátumot, egyelőre annyit tudunk, hogy valamikor a nyár folyamán érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)