Hirdetés

StarCraft Remastered megjelenés - megvan a dátum, nem lesz drága

|

A Blizzard bejelentette, mikor jön a StarCraft felújított változata. Nem kell már sokat várni.

Hirdetés

Nyárra ígérte a kiadó a StarCraft Remastered megjelenését, és mivel már a nyár első hónapja eltelt, egy kicsit kezdtünk aggódni. Aggodalmainkat gyorsan igyekeztek eloszlatni. 

Hirdetés

A StarCraftot és a Brood War kiegészítőt is tartalmazó csomag augusztus 14-étől lesz megvásárolható, mindössze 15 euróért. Aki a Battle.net üzletében előrendeli a játékot, az a három faj főépületeinek különleges verzióit is megkapja.

A StarCraft Remastered támogatja a 16:9-es képarányt, 4K-ban játszható, de aki a retróhoz ragaszkodik, választhatja a régi külsőt is. Javult a hangminőség, valamint az egyjátékos mód átvezetői HD-ban nézhetők. A képességalapú matchmaking csak ebben a változatban érhető el, de multizni azokkal is lehet, akik az eredeti játékkal rendelkeznek. Az egyébként már egy ideje ingyenes.

A jó hírhez egyébként egy stílusos, élőszereplős trailert is kaptunk:

Elképzelhető, hogy a Blizzard a Diablo II-t és a Warcraft 3-at is felújítja. Mindkettőt szívesen látnánk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)