Hirdetés

StarCraft Remastered - ilyenek lesznek a felújított portrék

|

A remastered kiadás nem volna teljes, ha nem dolgoznák át a kezelőfelületen található mozgóképeket, amikből most kaptunk is egy kis ízelítőt.

Hirdetés

A rajongók legnagyobb örömére idén nyáron érkezik a klasszikus StarCraft rész modernebb változata, a Blizzard pedig újabb anyagot tett közzé a készülő alkotásról. Hamarosan nagy felbontásban láthatjuk, ahogy az SCV-t irányító terran az orrát túrja.

Nem csak a textúrák lesznek átdolgozva, hanem az egységek portréjai is modern köntöst kapnak. Összesen nyolc képet osztott meg a Blizzard a játékosokkal a Facebookon, amelyek között vegyesen, mindhárom frakció képviselteti magát.

A srácok egymás mellé állították a régi és új változatokat, így tűnik fel csak igazán, hogy néhol milyen nagy a különbség.

A StarCraft Remastered valamikor nyáron jelenik meg, addig is kíváncsian várjuk a további információkat róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)