Hirdetés

Stardew Valley - új terület és osztott kassza jön a következő frissítéssel

|

A játék fejlesztője még nem végzett a Stardew Valley-vel. Jelenleg az a célja, hogy több egyéni lehetőséget adjon a kooperatívan játszó játékosok kezébe.

Hirdetés

A Stardew Valley még sokáig bővülni fog, készítője, Eric "ConcernedApe" Barone bejelentette a  közeljövőre vonatkozó terveit. Az újdonságoknak mindenki örülhet, de az új pénzügyi mechanikának köszönhetően a párban játszók talán kicsit többet kapnak. A legnagyobb dobás az új farm terület, a Four Corners lesz.

Hirdetés

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy milyen újdonságok várnak ránk az új, egyedül és párban is birtokba vehető pályán, de egy screenshotot már legalább kaptunk róla.

A kooperatív játékosoknak saját kasszája lesz. Miután az 1.4-es frissítés megérkezik, elsétálhatnak a falu polgármesteréhez, aki szétoszthatja a játékosok között az eddig a közös kasszába összegyűjtött javakat. Persze ha később úgy döntenének, bármikor újra gyűjtögethetnek a közösbe. Aki új játékot kezd a haverjaival, annak lehetősége lesz a kezdőképernyőn beállítani a preferált pénzügyi megoldást.

Az 1.4-es Stardew Valley patchet először a PC-s változat fogja megkapni, és utána jön a konzolos és mobilos kiadásokhoz, egyelőre nem tudni, mikor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)