Hirdetés

Újabb vaskos frissítést kap a Stardew Valley

|

A játék negyedik születésnapjának alkalmából a fejlesztő bejelentette, hogy még nem fejezte be a melót.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt a Stardew Valley fejlesztője, Eric Barone azt nyilatkozta, hogy két új játékon is dolgozik, és mindkettő valamilyen szinten kötődik a nagy kedvenchez. A bejelentés után odáig fajult a helyzet, hogy Ericnek kellett nyugalomra intenie mindenkit, és illedelmesen felszólította a saját fejükön pörgő embereket, hogy hagyják őt békében dolgozni. 

Hirdetés

Ezek után most ő az, aki felhype-olja a Stardew Valley rajongóit. A közösségi oldalán Barone megköszönte a közösség 4 éve tartó szakadatlan kitartását, és beígérte a készülő 1.5-ös frissítés érkezését. Barone számozott csomagjai komoly mennyiségű tartalommal szokták bővíteni a játékot. Rengeteg újdonságra számíthatunk majd, bár azt nem árulta el, hogy mikre.

A Stardew Valley 1.5-ös tartalmai (akárcsak az előzőek) várhatóan ingyenesek lesznek. A játék már elérhető PC-re, iOS-re, Androidra, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)