Hirdetés

Stardew Valley - még nyáron megjelenik hivatalosan is a többjátékos mód

|

Már eddig is lehetett tesztelni az új funkciót PC-n, de most végre kiderült, mikor ér véget a béta.

Hirdetés

Rengeteg rajongóval büszkélkedhet az alapvetően egyjátékos kalandokat kínáló Stardew Valley, amiben saját farmunkat kell menedzselnünk. A fejlesztők viszont már előálltak egy multiplayer kiegészítéssel is, ami hamarosan hivatalosan is bekerül a játékba.

Hirdetés

A bétának köszönhetően a PC-sek már egy ideje szabadon tesztelhetik a Stardew Valley új módját, aminek köszönhetően egyszerre többen is gazdálkodhatunk egy farmon. A játék kiadója, a Chucklefish nemrég pedig bejelentette, hogy augusztus 1-én érkezik a frissítés, ami kibővíti a játékot ezzel az újdonsággal.

Egyelőre csak PC-n lesz elérhető a többjátékos móka, viszont a kiadó szerint hamarosan konzolokra is befut ez a funkció, de részleteket egyelőre nem tudtunk meg.

Ti kipróbáljátok majd a közös gazdálkodást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)