Hirdetés

Stardew Valley - már elérhető a többjátékos mód

|

A játék 1.3-as frissítése lehetővé teszi, hogy másokkal együtt farmoljunk.

Hirdetés

2016 februárja óta töretlen a Stardew Valley népszerűsége, ebben a pillanatban is több mint tízezer játékos játszik vele, és 20 ezer körül van az egyidőben játszók számának napi csúcsa a SteamCharts szerint.

Hirdetés

A most érkezett frissítés biztosan megdobja majd a játékosszámot. A Steamről és a GOG-ról egyaránt letölthető 1.3-as patchcsel elérhetővé válik a közös játék lehetősége, egyszerre négyen gondozhatják ugyanazt a területet. Az egyik játékos a host szerepét tölti be, a többiek hozzá csatlakozhatnak, de lehet már meglévő világot kooperatívan bővíthetővé alakítani, vagy akár újat indítani. 

Emellett jöttek egyéb újítások is, mint az utazó fesztiválok, a táblák, különböző dekorációk, cserepek, és a szakmaváltás lehetősége is. További újdonságokról itt olvashattok.

Játszotok vele? Mi tehetné még jobbá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)