Hirdetés

Stardock - Pénzt a moddereknek!

|

A Stardock Impulse névre keresztelt online disztibúciós rendszerének indulásakor meglepő dologra derült fény.

Hirdetés

Számtalan alkalommal találkozunk az üzleti feltételeket tartalmazó végfelhasználói megállapodással(EULA), de hogy el is olvasnánk, az bizony ritka mint a fekete albínó. A GameCyte munkatársai azonban vették maguknak a fáradságot, s alaposan megvizsgálták az Impulse végfelhasználói megállapodását, s egy érdekes apróságba bukkantak. A Steam-hez hasonló digitális terjesztéssel operáló rendszer a Stardock és más kiadók termékein kívül felhasználók által készített tartalmakat is kínál letöltésre. Ez önmagában még nem számítana egetverő újdonságnak, azonban a modderek által előállított tartalmak forgalmából az alkotóknak szánt 50%-os részesedés megemlítése már igen. Amennyiben komolyan gondolják a lépést, akkor bizony felmerül a kérdés, mit szólnak majd hozzá a játékosok, hogy azért, ami eddig ingyen volt, a jövőben pénzt kérnek. Másik oldaláról vizsgálva az érmét nem lehet elmenni amellett a tény mellett szó nélkül, hogy a fáradságos munkáért járó anyagi juttatás ígérete további motivációt jelentene a lelkes modder-közösségeknek.

Impulse

impulse.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)