Hirdetés

StarForce: Rontsd el a géped és nyerj 1000 dollárt!

|

Bár a StarForce másolásvédelmi eljárásokkal foglalkozó vállalat felhívása ránk annyira nem vonatkozik (elvileg bárki jelentkezhet rá), mégis érdemes egy kicsit elgondolkodni rajta. Sok panasz érkezett ugyanis hozzájuk, hogy az utóbbi időben megjelentetett, általuk fejlesztett védelmi eljárásokkal felvértezett szoftverek fizikai károkat is okozhatnak a CD/DVD olvasó egységben. Arról már nem is beszélve, hogy az eredeti programokkal rendelkezőkről van szó, és mellesleg egyéb gondok is felmerültek, pl. annak ellenére sem hajlandó elindítani az alkalmazást, hogy a gépről mindenféle emuláló programot eltávolítottak. Szóval a felhívás szerint, ha bárki, aki a StarForce székhelyén ellenőrzött körülmények között képes előállítani ilyen meghibásodást a saját számítógépén, ezer dollár üti a markát, ami egy kétnapos moszkvai körutazást is fedez (az egyik székhely itt található :D). Természetesen csak az nyer, akinek először sikerül ez (talán számítanak rá, és már a szállást is lefoglalták a moszkvai Hiltonban?), és az is csak akkor, ha január 31-ig befárad valamelyik StarForce irodába.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)