Hirdetés

Starhawk - Bemutatkozik a single-player

|

Érkezik a 2007-es, PlayStation 3 exkluzív Warhawk cím szellemi utódja, amely singeplayer előzetest kapott.

Hirdetés

Tavaly májusban adtunk róla számot, hogy a Sony bejelentette a kizárólag PlayStation 3-ra szánt TPS-nézetű akciójáték, a Warhawk folytatását Starhawk néven.

A Starhawk a jövőben játszódik és egy hatalmas energiával rendelkező bolygón járunk, ahol a matériával érintkező szerencsétlenek megfertőződnek és ők lesznek a Kitaszítottak. Mi szintén egy fertőzött személyében játszhatunk majd, méghozzá Emmett Graves-ként kell boldogulnunk az említett világban. A Starhawk legjobbnak szánt tulajdonsága mégis a Build & Battle mód, ahol harc közben különböző objektumokat építhetünk fedezékként, vagy épp támadásnak.

Minap befutott a Starhawk egyjátékos módját bemutató előzetese is, melyet a LightBox Interactive nagy örömmel mutat be, hiszen az előd kizárólag online volt játszható. A Starhawk megjelenése május nyolcadikán esedékes a tengerentúlon, míg május 11-ig kell várnunk az európai debütre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)