Hirdetés

Starlink: Battle for Atlas - többen is arra panaszkodnak, hogy a Nintendo Switchre megrendelt csomagban nincs benne a játék

|

Sokan úgy kapták meg a rendelésüket egy amerikai viszonteladótól, hogy minden benne volt, csak épp maga a kazetta nem.

Hirdetés

Nemrég jelent meg a Ubisoft vadonatúj alkotása, a Starlink: Battle for Atlas, ami ötvözi a digitális és a valódi játékot, hiszen mindenféle kiegészítő apróságot vásárolhatunk mellé. Azonban akad jó néhány olyan rajongó, akik egy nagyon furcsa dolog miatt egyáltalán nem tudnak játszani a stúdió alkotásával.

Hirdetés

Több olyan beszámoló is kering az interneten, miszerint a Best Buy-tól megrendelt Starlink: Battle for Atlas úgy érkezett meg a Nintendo Switch tulajokhoz, hogy a játékot tartalmazó kazetta egyáltalán nem volt benne a csomagban. A viszonteladó oldalán, valamint a Redditen és a Twitteren is akadnak olyanok, akik erre panaszkodnak, és úgy tűnik, hogy a probléma leginkább a mindenféle jóságot tartalmazó starter pack kapcsán jelentkezett.

Egy Reddit-felhasználó például azt állítja, hogy a csomagolás ki volt vágva, és valaki egész egyszerűen kiszedte a pakkból a kazettát tartalmazó tokot. Képet is mellékelt a beszámoló mellé, amin tisztán látszik, hogy valaki valóban babrálhatott a műanyaggal.

Sokan panaszkodtak már a Best Buynál a hiányzó játékok miatt, de időközben a Ubisoft is eljuttatott egy közleményt a Polygonhoz, amelyben az áll, hogy a stúdió is már tisztában van a dologgal, és meg is kezdte az ügy kivizsgálását. Kíváncsian várjuk, mi sül ki ebből az egészből.

Ti jártatok már hasonlóan?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)