Hirdetés

Starlink: Battle for Atlas - űrhajóépítős és élőszereplős előzetessekkel ünnepeljük a megjelenést

|

Kétségtelenül a testre szabható figurák miatt fognak sokan azonnal lecsapnak a játékra, elvégre mi lehet jobb móka, mint a valóságban is variálni a hajónk alkatrészeit.

Hirdetés

Az egyáltalán nem újdonság, hogy egy űrhajós játékban cserélgetni lehet a gépünk számos elemét, az viszont tényleg egy zseniális húzás, hogy a Ubisoft ezeket az extra fegyvereket és egyéb cuccokat a valóságban is megépítette. 

Hirdetés

A Starlink: Battle for Atlas ugyebár úgy működik majd, hogy egy valódi, kézzel fogható játékűrhajót is vehetünk a program mellé, ezen tényleg nekünk kell cserélgetni az egyes elemeket, az új kütyük pedig azonnal megjelennek a helyükre pattintás után magában a videojátékban. Ezt a mai naptól bárki kipróbálhatja, ugyanis éppen ma érkezett meg a Starlink. A megjelenés örömre pedig a Ubisoft most közzétett egy új előzetest, ami természetesen a saját űrhajónk megépítését helyezi a középpontba. 

Fontos hozzátenni, hogy a figurák és alkatrészek nélkül is futtatható a játék, tehát igazából nem kötelező megvenni ezeket. Persze ez mit sem számít, ha az ember meglátta a polcokon az extra űrhajókat, pilótákat és alkatrészeket, amiket egytől egyig részletesen kidolgozott a gyártó. 

Befutott egy launch trailer is, ami magyar felirattal próbálja meg átadni a Starlink: Battle for Atlas  hangulatát, és valljuk be, ez tényleg sikerül neki, igazán ütős lett az előzetes.

A Starlink: Battle for Atlas PS4-re, Xbox One-ra, és is Nintendo Switchre jelent meg a mai napon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)