Hirdetés

Starlink: Battle for Atlas tesztek - repülni jó, de lehetne jobb

|

A Ubisoft legújabb játékával kapcsolatban megoszlanak a vélemények.

Hirdetés

A Ubisoft őszi szezonját most megcsinálta az Assassin's Creed Odyssey, de más élményekkel is szolgál a kiadó. Lesz például új Just Dance hamarosan.

Hirdetés

Annál egy fokkal talán érdekesebb a Starlink: Battle for Atlas nevű, felfedezős-harcolós sci-fi akciójáték, ami elsősorban gyerekeket céloz, de felnőttek is élvezhetik. Az első tesztek alapján tartalmas, de repetitív, vannak benne jó ötletek, viszont a sztorija nem túl érdekes. Többen azt írják, hogy aki igazán jó akar lenni benne, annak költenie kell, mivel az ütősebb fegyvereket boltban lehet megvásárolni. Működik úgy is, hogy nem használjuk a toys-to-life funkciót, ugyanakkor csak jobb úgy, ha vásárolunk egy-két űrhajómodellt. A játék switches változata (ami a legtöbb tesztelőhöz került) 26 értékelés után 76 ponton áll a Metacritic-en, íme a nagyobbak pontszámai:

DualShockers - 7,5/10
GameSpot - 7/10
GamesRadar+ - 4/5
Nintendo Life - 9/10
TheSixthAxis - 8/10

Hamarosan mi is elmondjuk, mit gondolunk róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)