Hirdetés

Starlink: Battle For Atlas - egy adag ingyenes tartalom érkezett a játékhoz

|

Számos eddig nem látott ellenség semlegesítése mellett új tevékenységekkel is mulathatjuk mostantól az időt.

Hirdetés

A héten szinte a semmiből egészült ki néhány jósággal a Ubisoft játéka, amit akkor most karácsonyi ajándéknak tekintünk.

Hirdetés

A csütörtöki bejelentésre egy nappal már meg is érkezett a Starlink: Battle for Atlashoz néhány örömmel fogadott újítás, már csak azért is, mert minden játékos ingyen megkapta azokat. A frissítés tartalmát egy videóban ismertette a Ubisoft a rajongókkal:

A frissítéssel számos új ellenségtípus került be a játékba, amik eddig nem látott játékmechanikákat csempésznek a Starlinkbe, ösztönözve a játékosokat arra, hogy új stratégiákkal alkalmazkodjanak a kihívásokhoz. Továbbá új tevékenységek is érkeztek, kalandjainkat pedig már egy fotómód segítségével is megörökíthetjük a frissítés letöltése után.

Ti próbáltátok már a Starlink: Battle For Atlas-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)