Hirdetés

Stratégiai játékban tér vissza a Csillagközi invázió

|

Amellett, hogy keresztül kell vágnunk magunkat a bogárseregeken, még morális problémákat is meg kell majd oldanunk a Starship Troopers: Terran Commandben.

Hirdetés

Az 1997-es Starship Troopers egy rettenetesen fura film volt, ami a szatírák rajongóinak kedvence lett annak idején. Hogy a játék mennyire lesz vicces, az kérdéses, de az univerzum alapvetően nem rossz alapanyag ahhoz, hogy megtámasszon egy izgalmas kis RTS-t.

Hirdetés

Az új játékban, a Starship Troopers: Terran Commandben az emberiség katonaságát irányítjuk majd, a túlerőben lévő bogárseregek ellen. Bár való igaz, hogy a bogarak többen vannak, nekünk komolyabb tűzerőnk van, amit be is vethetünk majd, hogy megtisztítsuk a világot a megszállóktól. Az igazi érdekesség a morális döntési rendszer lesz: ha jó kis parancsnokok vagyunk, akik azt teszik, amit a nagy emberek mondanak, akkor több támogatást kapunk, viszont ha akarjuk, meg is tagadhatjuk majd a feletteseink utasításait. Akármelyik oldalt választjuk, mindnek meglesznek a maguk előnyei.

A lenti játékmenetes videóban láthatjátok, hogy nem ez lesz a jövő év legszebb játéka, de nagy csatákra számíthatunk majd.

A Starship Troopers: Terran Command 2020-ban érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)