Hirdetés

Star Wars The Force Unleashed 2 - Demó bedátumozva

|

Megjelenési dátumot kapott a Force Unleashed 2 játszható demója

Hirdetés

Korábbról már hallottunk ezt-azt a Star Wars The Force Unleashed 2 demójáról, aminek ígérete mellé most egy megjelenési dátumot és érintett platformokat is kaptunk.

Október 12-én keresse hát mindenki az Xbox Live-on és a PSN-en a The Force Unleashed 2 demóját! Sajnos az érintett platformok között nem lelhető fel a PC, de reméljük ez a jövőben változni fog. A demó a játék legelejét tartalmazza majd, amiben Vader közli velünk, hogy mi egy nem túl tökéletes klón vagyunk, akinek van némi probléma az idegeivel. Majd a hirtelen feltörő emlékek miatt kitörünk börtönünkből, és mindenkit elteszünk láb alól, aki az utunkba áll.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)