Hirdetés

State of Decay 2 - 20 percnyi zombivadászat és túlélés

|

A State of Decay 2 hozza amit kell: gyűjtögetést, craftolást, felfedezést, és persze elkeseredett harcot a túlélésért.

Hirdetés

State of Decay 2 alapvetően a kooperatív élményre gyúr rá, de a játékban található lesz egyjátékos mód is, ami véleményem szerint talán még jobb választás is lehet azoknak, akik parásabb élményt akarnak.

Hirdetés

Ha egyedül játszunk, akkor mindent teendőről nekünk kell gondoskodni. A State of Decay 2-ben persze nem csak magunkra, hanem a túlélő kolóniánkra is ugyanakkora figyelmet kell fordítanunk. Ha éppen nem társainkkal foglalkozunk, lehetőségünk lesz barangolni, hogy élelmet és hasznos felszereléseket gyűjtsünk, természetesen közben zombi hordák törnek életünkre. Ismerős ez a modell az első részből, nagyjából tudjuk, mire lehet számítani, és az elég kellemes játékélmény, higgyétek el. A videóban egyébként nagyjából az látszik, hogy az első epizód élményét kapjuk mai igényeknek megfelelő köntösbe bújtatva.

Ezt az "idillt" foglalja magában az IGN.com 20 perces gameplay videója, melyet alább láthattok.

A State of Decay 2 május 22-én jelenik meg PC-re és Xbox One-ra. Ha megtetszett a játék, érdemes rálesni a remek gyűjtői kiadásra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)