Hirdetés

State of Decay 2 - túlélőtippekkel érkezett a launch trailer

|

Azt ugyan eddig is sejtettük, hogy a zombik fejére érdemes célozni, de a State of Decay 2 utolsó kedvcsinálója azt is bemutatja, milyen csapattagokat érdemes összegyűjtenünk a játékban.

Hirdetés

Még szűk három hét van a State of Decay 2 megjelenéséig, de úgy tűnik, eget rengető újdonságokat és forradalmi játékrendszereket már nem kell bemutatnia az Undead Labs csapatának, így már most kiadták a játék launch trailerét. A játék viszonylagos egyszerűsége ellenére persze egyáltalán nem tűnik unalmasnak.

Hirdetés

Ahogy arra a videó is emlékeztet, bekerült a kooperatív mód a zombis játékba, de csapatunk menedzselése és a bázisunk építése legalább olyan fontos lesz, mint az akció. A State of Decay 2 megjelenését kísérő előzetes főleg a csapattagokra koncentrál, de ha kíváncsiak vagytok rá, hogyan sikerült a játék többi eleme, olvassátok el Paca beszámolóját a játék sajtóeseményéről, ha pedig bejön a játék, már csak május 22-éig kell várnotok a rajtra.

Közben egyébként ide kattintva jelentkezhettek a technikai bétatesztre is, amihez egy Xbox Live profilra lesz szükségetek akkor is, ha esetleg PC-n szeretnétek belecsöppenni a tesztelésbe. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)