Hirdetés

State of Decay 2 - most először láthatjuk mozgás közben

|

A képek és trailerek után most végre élesben is megnézhetjük, mit tud a State of Decay 2 kooperatív módja.

Hirdetés

Tegnap az Undead Labs hivatalosan is bejelentette, hogy a State of Decay 2 május 22-én érkezik, ma pedig megérkezett végre az első hivatalos gameplay is.

Hirdetés

Az amerikai IGN két munkatársa abban a szerencsés helyzetben volt, hogy elutazhattak a stúdió főhadiszállására, és ott élesben próbálhatták ki a State of Decay 2-t, méghozzá 4 fős kooperatív módban. Az alábbi videóban mesélnek is egy kicsit a tapasztalataikról, érdemes megnézni!

A játék egyébként PC-n futott, így egyelőre csak tippelni tudunk azzal kapcsolatban, hogy milyen lesz a konzolos teljesítmény, de mivel van még több mint 2 hónapjuk, erre valószínűleg nem lesz panasz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)