Hirdetés

20 GB-os javítást kapott a State of Decay 2

|

Stabilabb futást, kevesebb fagyást, és rengeteg egyéb javítást ígérnek a fejlesztők.

Hirdetés

Amikor az év legerősebb exkluzív címet emlegetjük, valószínűleg nem a State of Decay 2-vel kezdjük majd a felsorolást. Az Undead Labs játéka szórakoztatóra sikeredett, de vannak azért technikai problémák.

Hirdetés

A srácok persze folyamatosan dolgoznak ezek kijavításán, most meg is érkezett az 1.2-es frissítés, ami egy szolid 20 gigás letöltést jelent. Mostantól nem robbannak majd az arcunkba a gránátok, a zombik nem válnak immunissá rúgás közben. Javítottak egy csomó hibát a hálózati kapcsolatban, illetve arra is sokkal kisebb az esély, hogy beragadunk valahová.

"A mai patch csak a kezdet. Nagy terveink vannak a State of Decay 2-vel, és nagyon hálásak vagyunk a játékosoknak, hogy esélyt adnak ezek beteljesítésére."

- mondta a stúdió feje, Jeff Strain. Kíváncsian várjuk, hová tudják kifuttatni a State of Decay 2-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)