Hirdetés

State of Decay 2 - tüzijátékvetőt és lángoló kocsikat hozott az Independence Pack

|

Az alapvetően drámainak szánt játékot a függetlenség napjának alkalmából olyan tartalmakkal turbózzák fel, amiktől az egész komolytalanná válik. Ingyenes tartalmak is jönnek ettől függetlenül.

Hirdetés

Az első State of Decay-t épp azért szerettük, mert éreztette velünk, hogy a zombiapokalipszis nem csak akcióhősös mészárlásból áll: komoly tétje volt minden gyűjtögetőkörútnak, elveszíthettük szeretett csapattársainkat.

Hirdetés

A második részt úgy balanszolták, hogy egy-két körből azért pár napra meg tudjuk magunkat szedni, ami elvette az egésznek az élét. Most még inkább a Dead Rising irányába húzódik első fizetős DLC-jével, az Independence Packkal, mely mától elérhető, és három már meglévő kocsi kipofozott változatait hozza, valamint három közelharci és két lőfegyvert, meg egy maréknyi tüzijátékot. Átöltözteti a zombikat is.

Alapvetően 1725 forintba kerül, de az Ultimate Edition vásárlói további fizetés nélkül megkapják. A következő DLC, a Daybreak Pack szeptemberben jelenik meg, és a Red Talon egy katonájaként védekezhetünk zombik hullámokban támadó hadai ellen.

Mindezeknél sokkal izgalmasabb a 2.0-s frissítés, ami 20 küldetést, "közel 10" fegyvert, illetve könyveket hoz hamarosan. Ezt ennél jobban egyelőre nem részletezték.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)