Hirdetés

State of Decay 2 - két nap alatt egymillióan kezdték irtani a zombikat

|

A jelek szerint a Microsoftnak bejött a Game Pass, a Sea of Thieves után a State of Decay 2-re is rákapott a közönség.

Hirdetés

Május 22-én jelent meg a State of Decay 2, ami a Microsoft új rendszerének hála már a megjelenés napján bekerült az Xbox Game Passba, így az előfizetők azonnal rávethették magukat.

Hirdetés

Sokan így is tettek, a kiadó ugyanis bejelentette, hogy az első két napban több mint egymillió ember próbálta ki a játékot. Az előrendelők egyébként már május 18-tól játszhattak, innentól a megjelenésik 6 millió órát hoztak össze, amiből 3,5-öt streameltek is Twitchen, YouTube-on és Mixeren.

Sajnos nem a State of Decay 2 lesz az, ami felveszi a versenyt a Sony God of Warjával, de ezzel együtt azért szórakoztató. Ti próbáltátok már? A GameStar magazin mellé most ajándék Game Pass jár, csak mondom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)