Hirdetés

Még egy platformra megjelenik a State of Decay 2: Juggernaut Edition, mindenki együtt játszhat majd

|

Az Undead Labs a zombis akciójátéka legteljesebb verzióján dolgozik épp. A srácok mindent megtesznek azért, hogy mindenkinek jó legyen.

Hirdetés

Az Undead Labs bejelentette, hogy a State of Decay 2: Juggernaut Edition a Steam és Microsoft Store mellett az Epic Games Store-ban is elérhető lesz. A játék az alap State of Decay 2 bővített és fejlesztett verziója, ami egyébként teljesen ingyenes lesz minden jelenlegi SoD2 tulajdonosnak, beleértve az Xbox Game Pass előfizetőket is.

Hirdetés

A Juggernaut Edition egy nagy csomagba gyűjti az összes megjelent kiegészítést és frissítést, ráadásul cross-playt is támogat majd a steames, a Microsoft Store-os és az Epic Games Store-os verziók között. Mindezek mellett a mentésünket is átvihetjük majd egyik platformról a másikra, és így minden achievementünk, ruhánk és egyéb feloldott tartalmunk jön velünk. Egyedül a már felépített közösségeink maradnak hátra.

A State of Decay 2: Juggernaut Edition megjelenése 2020. március 13-ára várható, PC mellett Xbox One-ra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)