Hirdetés

Steamre költözik a State of Decay 2

|

Várhatóan jövő év elején már Steamen keresztül is beszerezhető lesz a State of Decay 2, indíthatjátok saját túlélő kolóniátokat.

Hirdetés

Az Xbox Game Studios és az Undead Labs nagy örömmel jelentették, hogy a State of Decay 2 végre Steamre is befut, várhatóan valamikor 2020 elején, ennél pontosabb dátumot egyelőre nem osztottak meg velünk. Ha esetleg eddig még nem próbáltátok, vagy szeretnétek többet tudni róla, akkor érdemes a State of Decay 2 tesztünket elolvasni. 

Hirdetés

A State of Decay 2 kapcsán egyébként az Undead Labs még további meglepetéseket ígér a megjelenésig, szóval zombihordáktól rettegő túlélők feszültségével várjuk a további infókat (egyelőre a DLC-kről nem esett szó, szóval lehetnek akár ezek is). A játék egyébként 2018. május 22. óta játszható Xbox One-on és a Microsoft Store-on keresztül PC-n, jelenleg a Game Pass csomag játékai között is megtalálhatjátok, és a steames verzió cross-play funkciót ígér ezekkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)