Hirdetés

State of Decay 2 - még Steamre is megjelenhet

|

Egy véletlen hiba miatt kiderült, hogy egyáltalán nem elképzelhetetlen a Windows 10- és Xbox-exkluzív cím Steamre kerülése.

Hirdetés

Az viszonylag ritkán hír, hogy egy PC-s játék felkerül Steamre, de a State of Decay 2-nél más a helyzet. A Microsoft elég szigorú az exkluzív címeinek terjesztését illetően, így ezek többnyire csak a Windows Store-on keresztül érhetőek el PC-n.

Hirdetés

Egy fejlesztői élő adásból azonban kiderült, hogy egyáltalán nem elképzelhetetlen a játék Steamre menetele. A műsor közben felbukkant egy hibaüzenet, ami jól láthatóan a Valve platformjára hivatkozott.

A műsor felvétele azóta eltűnt.

Sokan lennének hálásak azért, ha nem a Microsoft üzletében kellene vásárolgatniuk. Reméljük, hogy a State of Decay 2 előbb-utóbb bekerülhet a steames gyűjteményünkbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)