Hirdetés

State of Decay 2 - átlépte az 5 milliót a játékosbázis létszáma

|

Az Undead Labs elmondása szerint továbbra is folyamatosan nő a játékosok száma.

Hirdetés

A State of Decay 2 ugyan bemutatott néhány új mechanikát a zombis játékok telített műfajában, azonban a bugok és a magából a koncepcióból fakadó gyenge - vagy inkább nem létező - történet miatt közel sem hozta azt a minőséget, amit egy Microsoft által kiemelt projektként kezelt játéktól vártunk volna.

Hirdetés

A Heartland nevű DLC kapcsán adott interjút az egyik alkotó, ebben pedig elmondta, hogy a játékosszám egyáltalán nem áll rosszul, sőt a megjelenés óta folyamatosan bővül a játékosbázis. Ha hihetünk a fejlesztőknek, akkor jelenleg 5 millióan próbálnak túlélni kis kolóniájukkal a State of Decay 2-ben. 

A megjelenés óta rengeteg hibát orvosolt az Undead Labs, és a közösség által nagyon hiányolt történetet is igyekeztek DLC formájában bővíteni, de a sikerhez legnagyobb mértékben valószínűleg az járult hozzá, hogy a State of Decay elérhető az Xbox Game Pass szolgáltatásban, így nem kell a teljes árat kiperkálnunk, ha vetnénk egy kósza pillantást a játékra.

Ti kipróbáltátok már a State of Decayt 2-t? Ha igen, akkor hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)