Hirdetés

State of Decay - a Lifeline csak a kezdet, nagy dolgok jönnek

|

Az Undead Labs és a Microsoft együttműködése rengeteg lehetőséget nyit meg a State of Decay előtt. Lehet, hogy MMO lesz belőle?

Hirdetés

A State of Decay legújabb kiegészítője, a Lifeline egész más oldalról közelíti meg az Undead Labs túlélőjátékát. A PAX Easten bejelentett DLC-ben egy Greyhound One nevű katonai egység katonájaként harcolunk majd a túlélésért.

A Lifeline egy új, négy négyzetkilométeres területet ad hozzá a poszt-apokaliptikus élményhez, ahol a State of Decay alapjátékkal ellentétben bőséges felszereléssel és ellátmánnyal kezdjük a játékot, de ahogy fogynak a tartalékok, úgy kell majd nekünk is folyamatos utánpótlást szereznünk. A kiegészítőben a gyűjtögetéshez kapcsolódó missziók és a Danforth városába induló mentőküldetések lesznek a leggyakoribbak, de persze arra is figyelnünk kell majd, hogy a bázisunkat védjük és életben tartsuk az embereinket.

A State of Decay: Lifeline nem épít a többjátékos élményre, de az Undead Labs és a Microsoft hosszútávú megegyezése azt vetíti előre, hogy a franchise még hosszú ideig köztünk marad. És ebben a multiplayernek is nagy szerepe lesz. 

"Hosszú távú terveink vannak a franchise-zal. Bármerre is visszük a folytatások tekintetében, a többjátékos mód már a kezdetektől be lesz építve" - nyilatkozta Jeff Strain, az Undead Labs alapítója. A Microsoft befektetett a State of Decay-be, ezért biztos, hogy ők is komolyabban terveznek a játékkal, az Undeadnek pedig nagyon jól jött, hogy most már az Xbox One-nal is számolhat, amihez a Microsoft Studios minden segítséget megad majd. 

A Undead szerint azokhoz az a dolgokhoz, amiket a jövőre terveznek szükségük lesz segítségre, valaki olyanra, aki jól ismeri a konzol infrastruktúráját. "Szóval közvetlenül együtt dolgozni a Microsofttal egy hatalmas előny lesz számunkra" - mondta Strain.

Ez akkor most vajon azt jelenti, hogy multiplayer játék lesz a State of Decay? Esetleg a már korábban pletykált MMO? Nem egy elveszett ötlet, mert amikor az Undead Labs megalakult, akkor Strain azt írta a közleményben, hogy a stúdió egy "konzolos zombi-MMO-t" akar készíteni, bár mostanában abból azért van kínálat. Strain most elmondta, hogy mindenképpen szeretnék kiaknázni az Xbox Live Compute Cloudban rejlő lehetőségeket, mert ez nagyon fontos lesz a State of Decay jövőjében. A vezető nagyon izgatott volt Phil Spencer kinevezésével kapcsolatban is, mert az Xbox divízió új királya odáig van a játékért, ez számukra is csak jót jelenthet.

Ti mit gondoltok? Szeretnétek, ha MMO lenne a State of Decay-ből? Legkésőbb az E3 2014-en kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)