Hirdetés

State of Decay - az ArenaNet alapítója a csapatban, jöhet az MMO?

|

Az Undead Labshez csatlakozott Patrick Wyatt, a Guild Wars fejlesztőcsapatának egyik alapítója, akinek jópár évnyi tapasztalata van az MMO-k terén, ráadásul nyilatkozatában is erősen utalgatott rá, hogy egy zombis MMO-n dolgoznak.

Hirdetés

Továbbra is könnyezünk egy kicsit amiatt, hogy a State of Decay-ből kimaradt a többjátékos mód, de úgy tűnik, az Undead Labs valami különösen izgivel készül.

Ma csatlakozott a csapathoz az ex-Blizzardos, ex-ArenaNetes és ex-En Masse-es (ez utóbbi a Tera kiadójaként ismert) Patrick Wyatt, aki ugyan nem mondhatott konkrétumokat arról, hogy a Microsofttal kötött többéves szerződésben pontosan miről állapodtak meg, de egy blogbejegyzésben erőteljesen sugallta, hogy miért is került ő a céghez: „A stúdiót szerződés köti, hogy ne beszéljen... semmi érdekesről jelenleg. Szóval muszáj lesz a sorok között olvasnotok. Nem beszélhetek arról, hogy mind dolgozom az Undead Labsnél... még. De... a fő szakterületem a nagyon nagy többjátékos játékok területe. Szóval lehet hogy valami ilyesmin fogok dolgozni, ha végre kapok egy olyan menő laboros köpenyt, amiben itt mindenki mászkál.”

Wyatt még akkor kezdett a Blizzardnál dolgozni, amikor a céget Silicon & Synapse-nek hívták, és a The Lost Vikings fejlesztésénél is részt vett, mielőtt kutatási-fejlesztési alelnöknek nevezték ki. Ott találkozott Jeff Strainnel, az Undead Labs alapítójával, nem sokkal később peidg Mike O'Briennel létrehozták az ArenaNetet. Szóval ha az Undead Labs következő projektje nem egy MMO lesz, akkor tényleg, igazán meg fogunk lepődni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)