Hirdetés

State of Decay - nem sikerült kijavítani

|

A nemrég megjelent első frissítés sajnos nem javított ki minden hibát. Az Undead Labs nagyon sajnálja.

Hirdetés

Június 14-én jelent meg a State of Decay első javítócsomagja Xbox 360-ra "Title Update 1" címmel, ami jó pár játékhiba mellett pl. a lefagyott betöltőképernyő problémát is orvosolta volna.

A frissítés kiadása után nem tartott sokáig az öröm, mert idővel újra jelentéseket kaptak a már kijavítottnak hitt hibákról. Jeff Strain, a State of Decay ügyvezető producere szerint valószínűleg a frissítés a letöltődése után nem tudott megfelelően települni.

Azonnal pedig sajnos nem tudják orvosolni a hibát, most éppen a Microsoft kapuit döngetik, akikre mindenképpen szükség van egy újabb Xbox 360 frissítés kiadásához, remélhetőleg minél hamarabb megoldódik a probléma.

Jeff közleményéből nem derül ki egyértelműen, hogy ki és hol hibázott, minden esetre mélységesen sajnálja és elfogadhatatlannak tartja a történteket, hiszen most több, mint 250 ezer játékosnak kell egy kicsit tovább szenvednie.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)