Hirdetés

State of Decay - egy órányi stream a Lifeline DLC-ből

|

A Microsoft egy egyórás streamben mutatta be a State of Decay katonás kiegészítőjét. Eléggé rendben lesz a Lifeline.

Hirdetés

A State of Decay nagyon fontos a Microsoftnak, már arról is hallottunk pletykákat, hogy a zombis túlélőjátékból egyszer még MMO is lehet.

De ne szaladjunk ennyire előre, mert addig még hamarosan érkezik a State of Decay rendhagyó DLC-je, a Lifeline. Ebben a kiegészítőben egy egész más szemszögből nézhetjük majd meg a digitális világvégét, ugyanis a játék egy katonai egység szereplőivé varázsol minket, akiknek egész más problémákkal kell megküzdeniük.

 

A Microsoft egy egész órán keresztül mutatta be a State of Decay Lifeline-t a Twitch-en, amit most az internet csodájának hála vissza is tudunk nézni. Emide a határozott kattintást.


Watch live video from xbox on TwitchTV

Nektek hogy tetszik a State of Decay? Melyik a kedvenc zombis játékotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)