Hirdetés

State of Decay - túl az egymillión

|

A State of Decay már nem csak az Xbox Live-on gyűjti maga köré a zombirajongókat, hanem a Steam Early Accessen is.

Hirdetés

Az Xbox Live-on keresztül is fertőznek a zombik, hiszen a State of Decay júniusi debütálása óta több mint egymillió eladott példánnyal büszkélkedhet, amiben nagy segítség volt a Steam Early Accessen való megjelenés is.

A játék már júniusban meghaladta a 500.000 eladott példányt, amivel minden idők második legkelendőbb Xbox Live címe lett, amit csak a Minecraft tudott felülmúlni.

A nagy sikerre való tekintettel az Undead Labs gőzerővel dolgozik a nemsokára megjelenő Breakdown névre keresztelt DLC csomagon, amiben új fegyvereket, megújult survival módot és Heroic karaktereket kapunk a State of Decay-hez, így amíg a Dead Rising 3-at várjuk, PC-n és Xbox 360-on is élvezhetjük a friss élőhalott tartalmakat.

Ti kipróbáltátok már a State of Decay PC-t?

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)